Безплатна електронна библиотека

Билки за сърцето и съдовете - Галина Сергеева

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2018
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 6,79
ISBN: 9786192230241
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Галина Сергеева

Всички Галина Сергеева книги, които четете и изтегляте от нас

Описание:

В книгата се дават описания за най-разпространените заболявания на сърдечно-съдовата система и симптомите на тези заболявания. Приложени са много рецепти за лечение на кръвта, сърцето, съдовете, лимфната система и далака.

...ърцето и съдовете" и ако се ️ влюбиш в нея поръчай я с бърза и евтина доставка до избран от теб адрес ... Билки за сърцето и съдовете ≫ описание и цена ≫ Книги ... ... . А за пикантните подправки, черния пипер и солта е по-добре съвсем да забравите.

На сърцето ще помогне следната рецепта: почистете и направете на каша една глава чесън, залейте с чаша ... Купи онлайн Билки за сърцето и съдовете - Галина Сергеева за 8,50 лв. от Galaxy.bg Редовно използвам за п ... Билки за сърцето и съдовете | Galaxy.bg ... ... Купи онлайн Билки за сърцето и съдовете - Галина Сергеева за 8,50 лв. от Galaxy.bg Редовно използвам за прочистване на кръвоносните съдове хубави билки, но също така съм проучил и пробвал на себе си какво ли не в тази посока. Тук ще ви опиша основните лекове за пречистване и изчистване на съдовете ... Купи книгата Билки за сърцето и съдовете. Природолечение и профилактика от Галина Сергеева на достъпна цена. Прочетете мнения от читалите и заявете сега бързо и удобно онлайн. Периодичното почистване на съдовете с народни средства ще върне тялото ви във форма и ще предотврати много опасни заболявания (коронарна болест на сърцето, съдова...