Безплатна електронна библиотека

A сега накъде! Един българин търси... Родината си! - Никола Диков Беров

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2014
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 12,99
ISBN: 9789549870664
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Никола Диков Беров

Можете да изтеглите книгата A сега накъде! Един българин търси... Родината си! във формат pdf epub след безплатна регистрация

Описание:

В природата съществува един закон за „отрицание на отрицанието“. Само ново поколение на сегашния народ и преди всичко нови управници ще успеят да видят и разберат бедата, в която се намира народът ни. Аз живея отдавна в Швейцария. Пътувал съм често из други страни в Европа. Бил съм в Англия, Франция, Португалия, Италия, както и в други държави и съм добил възможността дa сравнявам постиженията на различните страни в Европа. Българският народ не е мързелив. България, мога да кажа, има най-добрите условия да бъде раят на земята. Това са го разбрали хората още преди хилядолетия. Неслучайно Франсоа Митеран е казал, че Балканският полуостров е майката на човешката цивилизация. Населяван от един от най-древните народи в Европа и Азия. Подчертавам това, защото българските племена са оставили своя отпечатък и в двата континента. С тази книга целта ми не е да изтъкна моята личност, както и да представя на показ моите постижения, а по-скоро да събудя и в най-закътаното кътче на душата на всеки човек самочувствието, както и желанието да се бори и реализира всички свои качества – а те съществуват у всеки между нас.

...та си през далечната 1998, когато майка му тръгва с две малки деца за Америка, за да им даде бъдеще и шанс да се ... Никой не е Кристо в собствената си родина - Анализи - Дневник ... ... Без паника! Експертите успокояват, че спадът в сексуалното привличане между партньорите е нещо нормално, което се случва на една връзка с годините. То обаче се появява в случай, че нашите нужди и очаквания не са ... Днешният празник е тържество на единство ... Юрист: Васил Левски е осъден за три политически ... ... . То обаче се появява в случай, че нашите нужди и очаквания не са ... Днешният празник е тържество на единството на народ и армия. Вековната ни история е доказала, че когато тази спойка е силна, силна е и страната ни, каза президентът в своето приветствие Сега един чиновник или длъжностно лице може да направи каквато си иска грешка и той не носи отговорност. ... Писна ни от такива патриоти,когато ти харесва си българин и ползваш благата на ... Навсякъде се пишеше, че си бил пиян и си се бил в пазарджишки бар. - Тръгна от един местен журналист, който доколкото зная е на заплата в Хебър и изкара 25-дневен курорт с отбора в Анталия на ... ОБИЧТА НА БЪЛГАРИЯ - ОСНОВНО ЧУВСТВО В ПОЕЗИЯТА НА ВАЗОВ Темата за Родината е постоянна в творчеството на Иван Вазов. Поетът пее и твори в името на Отечеството. Самият той споделя: „Дадох всичко добро, което имах за ... Следваше в Лондон, завърши всичко, което може да се следва, и сега си търси работа. Преди 2 години се омъжи... за българин.

Предишният ми съпруг беше журналист, а сега е бизнесмен ......