Безплатна електронна библиотека

Последното писмо от любимия - Джоджо Мойс

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2019
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 7,53
ISBN: 9789542613251
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Джоджо Мойс

Насладете се да четете Последното писмо от любимия Джоджо Мойс epub книги безплатно

Описание:

Романът „Последното писмо от любимия“ е преведен на 27 езика. Любопитното е, че всяка глава от книгата започва с нечие последно писмо, имейл или друга форма на кореспонденция от истинския живот.Дженифър Стърлинг се събужда в болнично легло след тежка автомобилна катастрофа. Получила амнезия, тя няма представа коя е и как се е озовала там. С помощта на богатия си съпруг Лорънс и приятелите им от лондонския елит Дженифър си припомня предишния живот. Младата жена обаче не може да се отърси от натрапчивото чувство, че нещо й липсва. Един ден, докато подрежда дрехите си, Дженифър открива адресирано до нея любовно писмо. Постепенно тя си спомня любимия, заради когото е била готова да рискува всичко. Четиридесет години по-късно. Журналистката Ели Хоуърт има всички основания да се счита за успяла и щастлива. Страхотната й работа, малък апартамент в Лондон и срещите с интересни хора предизвикват завистта на познатите й. Ели обаче не е щастлива в любовта. Има връзка с женения Джон, който няма никакво намерение да изостави семейството си заради нея. В архива на вестника Ели случайно попада на покрити с прах любовни писма. Обсебена от необикновената история, тя решава да научи повече за съдбата на тайнствената двойка. И да поеме контрол върху собствения си живот.

...едно писмо, имейл или друга форма на кореспонденция от истинския живот ... Последното писмо от любимия ... . Виж откритите Начало за търсене "последно писмо от любимия" в . Романът „Последното писмо от любимия" е преведен на 27 езика. Любопитното е, че всяка глава от книгата започва с нечие последно писмо, имейл или друга форма на кореспонденция от истинския ... Романът „Последното писмо от любимия" е преведен на 27 езика. Любопит ... ПОСЛЕДНОТО ПИСМО ОТ ЛЮБИМИЯ - ДЖОРДЖО МОЙС - ХЕРМЕС ... ... ... Романът „Последното писмо от любимия" е преведен на 27 езика. Любопитно е, че всяка глава от книгата започва с нечие последно писмо, имейл или друга форма на кореспонденция от истинския живот. Романът "Последното писмо от любимия" е преведен на 27 езика. Любопитното е, че всяка глава от книгата започва с нечие последно писмо, имейл или друга форма на кореспонденция от истинския живот. АНОТАЦИЯ Романът "Последното писмо от любимия" е преведен на 27 езика. Любопитно е, че всяка глава от книгата започва с нечие последно писмо, имейл или друга форма на кореспонденция от истинския живот. Из "Последното писмо от любимия" 1 август, 2015 от София ... като се извърна от големия еркерен прозорец в дневната, когато Дженифър влезе вътре. Тъкмо се канеше да дръпне завесите. Романът „Последното писмо от любимия" е преведен на 27 езика. Любопитно е, че всяка глава от книгата започва с нечие последно писмо, имейл или друга форма на кореспонденция от истинския живот. Все пак романът „Последното писмо от любимия" е първоначално публикуван през 2010, което е две години по-рано от „Аз преди теб" и „Момичето, което бях". Това е достатъчен период от време за ... Романът „Последното писмо от любимия" е преведен на 27 езика. Любопитното е, че всяка глава от книгата започва с нечие последно писмо, имейл или друга форма на кореспонденция от истинския живот.

Дженифър Стърлинг ... Вземи книгата 'Последното писмо от любимия' - Джоджо Мойс от Knigoman.bg. Размени книгите, които няма да четеш. ПОСЛЕДНОТО ПИСМО ОТ ЛЮБИМИЯ "Последното писмо от любимия" е третата книга на Джоджо Мойс, която излиза в България и първата, която аз прочетох. Романът „Последното писмо от любимия" е преведен на 27 езика. Любопитно е, че всяка глава от книгата започва с нечие последно писмо, имейл или друга форма на кореспонденция от истинския живот. Романът „Последното писмо от любимия" е преведен ...