Безплатна електронна библиотека

Училище за детективи (активни карти)

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2014
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 8,38
ISBN: 9789549749571
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР:

Най-добрият Училище за детективи (активни карти) pdf, който ще намерите тук

Описание:

Предназначени за деца между 5 и 9 години.Тони и Лили трябва да впрегнат цялата си съобразителност и наблюдателност, за да предотвратят престъпленията и да заловят престъпниците Крис и Ана. Решавай загадките с тях!В кутията има 90 игри, 20 стикера и 2 маркера.Картите лесно се изтриват и могат да бъдат използвани отново и отново.

...веност на носителите на авторските им права ... 《Емоциите - Карти за игра》| Подаръци от онлайн книжарница ... ... . Поредицата активни карти на издателство „Клевър Бук" съчетават в едно игра и учене, превръщайки усвояването на нови знания и умения в забавление за големи и малки. Училище за детективи. Активни карти + 2 маркера + стикери (5 - 9 г.) на ... Училище за детективи - активни карти | Galaxy.bg ... . Активни карти + 2 маркера + стикери (5 - 9 г.) на издателство Клевър бук ООД. Тези активни карти са подходящи за деца между 5 и 9 години. Тони и Лили са млади детективи, каквито искат да бъдат всички деца. Активни карти, Плодове, зеленчуци, цветове Комплектът съдържа 15 карти от специален дебел картон и 30 картинки, от които може да направите 10 пъзела. Детето играе с плодовете, зеленчуците и неусетно научава цветовете ... Образователни карти за подготвителен и 1 клас 9.50 лв. Училище за детективи/ Активни карти Училище за детективи/ Активни карти. Тегло 0.290 кг Кое дете не иска да е детектив? Тони и Лили го желаят много силно и затова ще се опитат да заслужат званието МЛАД ДЕТЕКТИВ. Тони и Къде е скрито съкровището на Тайнствения замък? Тони и Лили ще помогнат на Виктор в разгадаването на много ... Активни карти - Тайнственият замък - Къде е скрито съкровището на Тайнствения замък?
Тони и Лили ще помогнат на Виктор в разгадаването на много загадки и заедно ще намерят най-скъпоценното в замъка. Какво е то ... Активни карти "Уча се да смятам" , с които децата ще могат да упражняват изписването на цифри, съставянето на задачи и тяхното решаване. Има специално място за оценка от родителя. Предназначени са за деца от 5 до 7 години ... Училище за детективи. Активни карти + 2 маркера + стикери (5 - 9 г.) ( 10.90лв. Клевър бук ООД Поръчай Активни карти с още повече активности и 4 цветни маркера.В града също може да е забавно! Вижте веселите загадки в комплекта - откриване на разлики, лабиринти, броене и дори оцветяване!Играта е още по-интересна, когато ... Комплект активни карти за игра с маркери и стикери Клевър Бук Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 20:00 часа. Купи Активните карти -Училище за детективи 1 9571 в онлайн магазин за детски дрехи - Bebeshkidreshki.com. Предлагаме голямо разнообразие на качествени продукти. Направи поръчка сега ☎ 0882 92 38 28 Училище за детективи ii - в Тайнствения замък . ИК Клевър бук, България ... Активни карти Училище за детективи . ИК Клевър бук, България ... Книги от онлайн книжарница Лексико - Активни карти, Години на промяна , 100 игри с добри дела - активни карти, Емоциите - активни карти, Плодове, зеленчуци, цветове - активни карти, Фут Емма е принцеса, но много обича да си подрежда стаята, да прави палачинки и да...